Tuinoverkapping
Tuinhuis
Douglas overkappingen is één van onze specialiteiten.

Veranda’s, tuinhuizen, schuren of tuinkamers. Voor ieder wat wils bent u bij ons aan het juiste adres. In samenhang met de totale tuin creëren we de mooiste overkappingen.

Vanuit een stijlvol ontwerp wat bij de klant past komen we tot de mooiste eindresultaten en dat alles in eigen beheer.

Ook zijn er diverse andere opties mogelijk, o.a. glazen schuifwanden, verlichting, openhaarden, buitenkeukens en een echte eyecatcher is onze lamellen dak overkapping van verano !

Verano overkappingen
.01
Uw nieuwe tuin.

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht samen met vrienden en familie? Het zou ideaal zijn als je dan minder afhankelijk bent van de weersomstandigheden, zodat jouw activiteiten niet worden belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, heerlijk toch?


Verano v905
.02
Lamellendak
Verkoeling in de zon

De eerste zonnestralen van het jaar ontvangen we met open armen. Al vinden we het in de zomer ook prettig als we de zonnestralen even kunnen mijden. De felle zon zorgt ervoor dat de temperatuur op je terras enorm oploopt. Om te voorkomen dat het in jouw tuin of op jouw terras te heet wordt kun je gemakkelijk voor wat extra schaduw zorgen.

verano v908
.03
Lamellendak
Extra ruimte aan huis

Met een lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Met een lamellendak geniet je vaker van je tuin

  • Duurzaam aluminium(AluEco)

  • Sneeuwbelasting en winddruk

  • 5 jaar garantie


Verano v920