Vooraanzicht winkel
.01
Stap

De kennismaking

We werken vanuit ons groencentrum aan de aarleseweg 50 in best. Daar kunt u terecht voor allerlei groenmaterialen. Wilt u informatie over een eventuele tuinaanleg of onderhoud van uw tuin dan plannen we voor u een afspraak in. Will de Kruijf neemt met u contact op voor een vrijblijvende bezichtiging

Houte tuinoverkapping
.02
Stap

Kom op afspraak

We komen naar u toe om uw tuin op te meten. Daarnaast geeft u aan wat uw eisen en wensen zijn. We gaan aan de slag voor een uniek ontwerp.

3d tuinontwerp
.03
Stap

Het ontwerp

In ons Groencentrum wordt uw ontwerp doorgenomen met u. Tevens kunt u de Bestratingsmaterialen en beplanting uitzoeken die in uw tuin verwerkt gaan worden.

Houte tuinoverkapping
.04
Stap

De offferte

Wanneer het ontwerp helemaal past bij uw wensen, zullen wij u een heldere, overzichtelijke offerte doen toekomen. Deze is gespecificeerd per onderdeel. Op deze manier weet u, op elk moment, waar u aan toe bent.

Mini graver
.05
Stap

Het realiseren

Is de offerte akkoord? Dan zullen wij van start gaan met de realisatie van uw tuin. Wij realiseren uw tuin in eigen beheer waarbij we niet afhankelijk zijn van derden.

Tuinman
.06
Stap

Onderhoud

Uw tuin is een investering voor de toekomt, om die reden dient uw tuin aandachtig onderhouden te worden. Wij bieden verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Voorkeur van onze klanten geniet periodiek tuinonderhoud ofwel seizoen onderhoud. Ieder jaargetijde vraagt om een andere benadering. We werken hierbij op regiebasis.

Wat Doen We
Onze diensten
Tuin ontwerp

Het ontwerpen van een tuin tot in de details is waar we beginnen met een project. We maken doormiddel van onze tekenaar een 3d model van de tuin.

Tuin aanleg

Moet er iets gebeuren in de tuin? We doen het allemaal.

overkappingen

Tegenwoordig willen steeds meer mensen het huis wat groter maken door de tuin er bij tetrekken. Dit kan perfect met een overkapping.

Tuinhuizen

Een prachtige tuinkamer creeeren? Neem een kijkje bij de tuinhuizen.

Zwembadbouw

Ook als u luxe wensen heeft kunnen wij die realiseren.

Onderhoud

Heeft u niet de meest groenen vingers? We kunnen ook de tuin mooi houden het helle jaar door